A pénz rablás (saját elem) struktúra





A saját elem struktúra másik típusa a pénz rablás nevet viseli, azonban ez NE tévesszen meg senkit, semmi köze a pénzhez, pláne annak elvesztéséhez. Sokkal inkább az uralkodók képletére jellemző, illetve olyan emberekre, akik uralják a környezetüket, a szó nemes és nem diktatórikus értelmében. Az ilyen képlettel rendelkező emberek hatással vannak ránk, nem tudjuk megmondani, miért, de azonnal észrevesszük, ha belépnek valahova. Nem kapjuk fel a fejünket, nem hivalkodnak és nem különcködnek, csak olyan méltóság árad belőlük, ami a régi arisztokratákra volt jellemző, tiszteletet parancsoló a megjelenésük. 


Technikailag a következő esetekben pénz rablás struktúrás egy képlet:

Nap oszlop                        Hónap oszlop
Mennyei Törzse                    Földi Ága

Jin Fa                            Tigris
Jang Fa                           Nyúl
Jin Föld                          Kutya, Sárkány
Jang Föld                         Kecske, Bivaly
Jin Tűz                           Ló
Jang Tűz                          Kígyó
Jin Fém                           Majom
Jang Fém                          Kakas
Jin Víz                           Patkány
Jang Víz                          Disznó


A pénz rablás struktúrás emberekben buzog a versenyszellem, mindig győzni akarnak, mindent kézben tartanak maguk körül. Nem lehet őket irányítani, a saját fejük után mennek, hihetetlenül makacsak és minél jobban igyekszünk rájuk erőltetni valamit, annál jobban ellenállnak. Maximalisták, bár meglehetősen énközpontúak, képtelenek egyedül dolgozni. Nagyon erős bennük a csapatszellem, viszont a csapaton belül szeretnek rivalizálni a többiekkel. Mégsem nehéz velük együtt dolgozni, mert elkötelezettek a közös cél irányába, képesek mindenkit inspirálni a csapaton belül. Ők a tipikus csapatkapitányok. Lojálisak azokhoz, akikkel közös az érdekük, mindig kell egy cél, amiért küzdhetnek és a legjobban azzal lehet motiválni őket, ha látják, hogy vannak náluk gyengébbek a csapatban. Ilyenkor azonnal átveszik az irányítást. Fontos, hogy mindig az történjen, amit ők akarnak, ha nem tudják erővel, akkor ésszel és furfanggal, olykor manipulációval érik el ezt.

A magánéletben nagyon fontosak számukra a barátok, gyakran még a családnál is fontosabbak. Emiatt bizony nehéz rávenni az elköteleződésre, nehezen hajtja igába a fejét. Hagyni kell időt neki, amikor ő úgy érzi, hogy megtalálta azt, aki miatt feladja legendás függetlenségét, amellett ki fog tartani. Megbízható és hűséges társ, aki a párjában barátot is keres, és ha megtalálja, sosem fogja elhagyni, mert közös céljaik lesznek. Hajlamos azonban birtokolni választottját, amíg őt nem lehet irányítani és befolyásolni, ő otthon is elvárja, hogy minden úgy történjen, ahogy ő akarja. Leginkább egy nyugodt, szolgalelkű nő, illetve egy idősebb, higgadtabb férfi illik hozzá, aki hagyja, hogy ő kénye-kedve szerint kitombolhassa magát, ha épp olyan kedve van, illetve kész ráhagyni a dolgokat, mert választottja ettől lesz boldog. Egy hozzá hasonlóan domináns párral sosem lenne boldog, mert állandóan rivalizálna vele, a legfontosabb a kapcsolatukban az erőviszonyok eldöntése lenne.

A pénz rablás struktúrás emberek igazán szórakoztatók, társaságban sziporkáznak, szereti, ha ők vannak a középpontban. Kiváló kommunikációs képességük van, jó a humoruk és könnyed az életstílusuk, emiatt az emberek szeretnek a közelükben lenni. Igazi idealisták, akik könnyen tudnak azonosulni bármilyen nemes eszmével, illetve szilárdan hisznek abban, hogy képesek megváltoztatni a világot és az embereket. Tudják, milyen hatással vannak másokra, hogy képesek irányítani az embereket, ezt jó esetben mindenki javára tudják fordítani. Alkalmasak arra, hogy mások javára dolgozzanak, akár politikai, akár közéleti pályán, illik hozzájuk minden közösségszervező, összetartó munkakör (polgármester, alapítványi munkatárs stb.)

Életfeladatuk megtanulni elengedni. Szorosan kötődnek ahhoz, akit szeretnek, és képtelenek elengedni, ezért a velük való szakítás mindig fájdalmas és hosszadalmas. Rendkívül büszkék, egy kapcsolat zátonyra futását személyes kudarcnak élnek meg, nem értik, hogy lehet, hogy pont nekik nem sikerül, ilyenkor hajlamosak a világot hibáztatni. Jellemző rájuk a túlzott önbizalom és saját maguk felülértékelése, emiatt nagyon nehezen vehetők rá a változásra. Az önismereti tréningek, pszichológusok legnehezebb esetei ők, akiket először meg kell semmisíteni, hogy a porból egy új ember születhessen. Képtelenek belátani a saját hibáikat, nem mernek szembenézni önmagukkal, minden kritikát személyes sértésnek vesznek. Mivel a barátaik szavára nagyon adnak, leginkább egy barát képes arra, hogy a helyes irányba terelje, rávilágítson a hibáira.

A pénz rablásos emberek, ha nem piszkáljuk őket, akkor a csillagokat is lehozzák annak, akit szeretnek. Hatalmas szívük van, megbízható és őszinte emberek, velük vidám az élet, mert igyekeznek mindent humorral oldani. Arra figyeljünk csak, hogy érzékeny büszkeségét ne sértsük meg, mert azt nehezen bocsátja meg.

Híres pénz rablás struktúrás emberek: Robbie Williams, Andre Agassi, Susan Boyle



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az elemek aspektusai - A Jin Víz

Az elemek aspektusai - A Jang Fa

Az elemek aspektusai - A Jang Tűz