Az indirekt intelligencia struktúra - Az előadóművész

Az indirekt verzió az intelligencia struktúra erőteljesebb megnyilvánulása. Az intelligencia struktúránál megismert jellemzők java része rájuk igaz. Határtalan energiával rendelkeznek, amit zseniális ötletekkel és tettvággyal egészítenek ki, így tökéletes celeb, sztár, közszereplő, politikus alanyok.

Indirekt struktúrás képlet az alábbi esetekben jöhet létre:

Nap oszlop         Hónap oszlop
Mennyei Törzse     Földi Ága

Jin Fa             Ló
Jang Fa            Kígyó
Jin Tűz            Kutya, Sárkány
Jang Tűz           Bivaly, Kecske
Jin Föld           Majom
Jang Föld          Kakas
Jin Fém            Patkány
Jang Fém           Disznó
Jin Víz            Tigris
Jang Víz           Nyúl

Átlagon felül optimisták, magabiztosak, jókedélyűek. Folyton pörögnek, fáradhatatlanok. Elsősorban magukért dolgoznak, a személyes ambícióik vezérlik tetteiket. Kiválóan tudják saját magukat előtérbe tolni, menedzselni. 

Az indirekt struktúrás nők nem születtek háziasszonynak. Nagyon karakán személyiségek, akik mellé egy nyugodt, idősebb társ való, aki képes kezelni az indulatait, hangulatváltozásait. Fontos számára a személyes szabadság, nem tűri, ha korlátozni akarják. A gyenge férfit megeszik reggelire. 

Mind a nők, mind a férfiak azzal a programmal születnek, hogy megvalósítsák önmagukat. Egész kicsi koruktól fogva él bennük a vágy, hogy megmutassák magukat, érzik, hogy különlegesek és nem hétköznapi életre születtek. Mivel kiválóan képesek saját magukat protezsálni, emiatt leginkább egy saját márka kitalálásával és felfuttatásával tudják kihasználni képességeiket. 

Sokan választják az szereplést, valamilyen művészeti irányzatot, alkotni akarnak, illetve csillogni. Imádják, ha ők vannak a középpontban és minden róluk szól. A kritikát viszont nehezen viselik, ám idősebb korukban már képesek arra, hogy belássák, ha valamiben hibáztak vagy változtatni kell magukon. 

Jól kezelik a népszerűséget és általában népszerűek is mások szemében. Az emberek keresik a társaságukat, mert kedvesek, vidámak, humorosak, árad belőlük az élet szeretete. Ők tudják, hogyan kell megélni a mindennapokat és nem csak élni. 

Nehezen lehet elképzelni, hogy egy indirekt intelligencia struktúrás ember nem sikeres. Lehet, hogy nem feltétlenül gazdag, de mindenképp sikeres abban, amit csinál. Fontos számára, hogy azt csinálja, amit szeret, a munkája egyben a hobbija is. Nehezen tud olyan dologra hosszasan koncentrálni, amit nem kedvel, épp ezért fontos, hogy örömét lelje abban, amit csinál. Neki hivatásra van szüksége és nem munkára. 

Örök magabiztossága és vidámsága egyetlen esetben tűnik el. Ha nem hagyják érvényesülni. Szüksége van arra, hogy tervezhessen, és ezeket másokkal közölje. Képes lelkesíteni másokat, inspirálni környezetét, emiatt megfelelő példakép lehet a fiatalabb korosztály számára. Maximalista, igényes arra, amit kiad a keze közül, gondosan ügyel a hírnevére. Szélsőséges esetben ezt a hírnevet arra használja fel, hogy állandóan a középpontban legyen, mindegy neki, hogy negatív vagy pozitív reklám szól róla, a lényeg, hogy róla beszéljenek. 

Mivel nehezen tudja magát lekötni hosszú távon, és mindent nagyvonalakban tekint, ezért kell mellé valaki, aki a materiális részével foglalkozik a terveinek. Egy józan üzlettárs vagy segítő kell mellé, aki olykor visszarángatja a földre és rávilágít arra, hogy az élet nem mindig habos torta és bizony az ördög a részletekben rejlik, amikkel ők a legkevésbé foglalkoznak. 

Kiváló a kommunikációs, szónoki képessége, tömegeket képes megmozgatni a szavaival. Ezért tökéletesen alkalmas politikai, vallási vezetői, tanári pozícióra. 

Híres indirekt intelligencia struktúrás emberek:


Lewis Hamilton


Cicciolina


Bradley Cooper


Cuba Gooding jr. 


Kiszel Tünde

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az elemek aspektusai - A Jin Víz

Az elemek aspektusai - A Jang Fa

Az elemek aspektusai - A Jang Tűz