Asztrológiai portrék - Jude Law



A december elején meghirdetett szavazás eredménye alapján Jude Law-t választottátok, így az ő személyiségét boncolgatjuk kicsit, megnézzük milyen is egy igazi Patkány jegyű ember.

Tudom, kicsit megkésve érkezett ez az írás, de sajnos súlyos időhiányban szenvedtem december folyamán.

Jude Law brit színész 1971. december 29-én született az alábbi energiákkal:


(a kép saját szerkesztés, az eredeti forrása: wwww.kinaihoroszkop.com)

Csillagszemű juhászunk igen erőteljes jang energiákkal jött a világra, hiszen képletének mind a hat ismert eleme ilyen minőséget rejt. A képletében két Patkány is jelen van, amit tovább erősítenek a Mennyei Törzsek Jang Vizei. Jude hatalmas szellemi és fizikai potenciállal rendelkező ember, aki folytonos mozgásban, pörgésben él. Elképzelhetetlen, hogy csak úgy ücsörögjön és pihenjen, folyton hajtja a tenni akarás. Amikor úgy tűnik, hogy nem tevékenykedik, akkor is ezernyi gondolat kavarog a fejében. 

Vérbeli Patkányként a jég hátán is megél, erős szervezetű, sportos, elpusztíthatatlan. Logikus és racionális gondolkodású, gyors észjárású, könnyen átlátja a rejtett összefüggéseket is. Nehezen bízik meg másokban, ám ezt nem érezteti környezetével. Az emberekkel kedves, barátságos, szívesen társalog, de az üres fecsegések fárasztják. Kiváló és kifinomult humorérzékkel rendelkezik, a mondandójának mindig éle van. 



Szívesen olvas, elmélkedik, az élete nagy része a fejében zajlik. Igazi színházi, irodalmi beállítottságú ember. Igazán szívvel-lélekkel a színészetnek él, erre a pályára termett. Intellektuális, filozofikus alkat, egyfajta titokzatosság, megközelíthetetlenség lengi körül. Talán ennek köszönheti, hogy mágnesként vonzza a nőket. Sugárzik belőle a kiismerhetetlenség. Ez a sok víz elemnek köszönhetően nem csak álca, hanem valós tulajdonság, nem lehet vele együtt élni, de nélküle sem. A pillanatnak él, és megéli a pillanatot, mindet, a jót és a rosszat egyaránt. Jellemző rá az érzelmi felfokozottság, mindent felnagyítva és eltúlozva él meg. Egy érzelmi hullámvasúton ül ő és mindenki, aki közel kerül hozzá. Mindenkit képes a hatása alá vonni. 

Kivételes képessége van, hatni tud az emberekre. A puszta megjelenése elég és uralja a teret. Aki egyszer találkozik vele, az nem tudja kiverni a fejéből, a hatása alá kerül, még akkor is, ha semmit sem tett ezért. Karizmatikus megjelenésű színész, épp ezért lehet olyan hiteles a játéka. Mivel rendkívül érzelmes, teljesen az adott szerepbe tudja képzelni magát. Alapos, a legapróbb részletekig kidolgozza a jelenetet, maximalista magával szemben. 

Magánemberként szüksége van személyes térre, olykor egyedüllétre, hogy csendben rendezhesse gondolatait. Egyébként nagyon könnyen teremt kapcsolatot, feltalálja magát akár nagyobb társaságban is. Bár nem keresi a sztársággal járó felhajtást, kénytelen ebben élni, ehhez jól alkalmazkodott, jól kezeli a nagy nyilvánosságot. A Ló révén meglehetősen hiú, mindig gondosan ügyel a megjelenésére, fontos számára, hogy jól nézzen ki és ezt mások is észrevegyék, megjegyezzék. 



Párkapcsolatban szereti ő hordani a nadrágot, régimódi a felfogása, mondhatni vérbeli régivágású gentleman. A férfi igenis tartsa el a családot, a nő pedig legyen nő, annak minden sztereotípiájával és szerepével. Szenvedélyes szerető, fáradhatatlan és nagy étvágyú. Ám érzelmeiről nem szívesen beszél, nem ő lesz az, aki először vall színt, sőt lehet, hogy sosem fogja párját igazán közel engedni magához. 

Nem egyszerű az élet vele, de hát mit lehet tenni, ha valaki így tud nézni azokkal a páratlanul szép szemeivel?! 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az elemek aspektusai - A Jin Víz

Az elemek aspektusai - A Jang Fa

Az elemek aspektusai - A Jang Tűz