Asztrológiai portrék - Robbie Williams

A februári szavazás eredménye alapján a Tigris jegyet Robbie Williams példáján keresztül szeretnétek legtöbben megismerni. Robbie életútja gyakorlatilag a szemünk előtt bontakozott ki, hiszen alig 16 évesen került a Take That nevű zenekarba és azóta folyamatosan a rivaldafényben él. Életmódja, művészi pályája semmivel sem különb, mint bármelyik másik popsztáré, ő is kapcsolatba került drogokkal, alkohollal, neki is számtalan viszonya és kapcsolata volt az évek során. Alkotói válságba került, kimászott belőle és felért a csúcsra. Végül lenyugodott és megállapodott. 

(kép forrása www.kinaihoroszkop.com)

Brit zenészünk 1974. február 13-án született és képlete dúskál a fa elemben (két Tigris, egy Jang Fa, egy Jin Fa). Ennek köszönhetően sokrétű művész, aki több műfajban is alkot, zenét szerez, énekel, folyamatos kihívásokra vágyik. Kitartó, céltudatos, sosem adja fel az álmait. Nem tette ezt akkor sem, amikor kivált a Take That-ből és mindenki temette a karrierjét. Ő hitt magában és nem hallgatott a szkeptikusokra. 



Tipikus fa elemű emberként makacs, amit a fejébe vesz, attól nem tágít, tűzön-vízen keresztülviszi az akaratát. Sosem téveszti szem elől a céljait, még akkor sem, ha látszólag eltér a kijelölt útról. Nem fél a kemény munkától, bár szüksége van némi támogatásra, biztos talajra, amiben gyökeret verhet. Ez lehet egy megbízható menedzser vagy akár a családi, baráti háttér. 

Szeret szerepelni, szereti, ha a figyelem középpontjában lehet (intelligencia elem a hónap oszlopban). Mindenbe igyekszik belecsempészni a saját egyéniségét (Kakas jegy), és szüksége van a közönség pozitív visszajelzésére. A kritikát nehezen viseli, mert meggyőződése, hogy mindent jól csinál. Idővel képes belátni, ha hibázott, de ahhoz éveknek, évtizedeknek kell eltelnie. Abszolút maximalista férfi, aki mindig a tökéletesre törekszik, önmagával szemben a legszigorúbb. 

Vidám, kellemes társaság, aki mellett jól érzik magukat az emberek. Akaratlanul is mindig ő a társaság kohéziós lelke (pénz rablás struktúra, Erény Csillag). Sok ismerőse, barátja van, fontosak számára az emberi kapcsolatok. Humora ironikus, szarkasztikus, nem fél bohócot csinálni magából (fa elem), ám másoktól nem viseli el a hasonló viselkedést, nem szeret az élcelődés céltáblája lenni (Kakas jegy). Könnyen teremt kapcsolatot, nem okoz gondot számára megszólalni bármilyen szituációban (Jin Fa). 



Nagyon sokat álmodozik, gondolkozik, fejben mindig a jövőben jár. Tele van tervekkel, szüksége van az állandó újdonságokra, a különféle szokatlan impulzusokra (Utazó Ló). Hatással van másokra, a rajongókra, személyisége egyedi és magával ragadó. Ő inkább teremti, mint követi a divatot. Úgy hat a társadalomra, hogy gyakorlatilag alig tesz érte, mégis minden tettével megosztja az embereket. Ő igazán olyan személyiség, aki mellett nem lehet szó nélkül elmenni, vagy imádják vagy utálják, de semmiképp sem marad közömbös mások számára. 

Robbie rosszfiú imidzse, polgárpukkasztó figyelemfelkeltő megnyilvánulásai tudatosak, ám mind csak álca. Egy szerep, amit tudatosan vállalt magára, hogy kitűnjön a tucatarcok közül, mert időben felismerte, hogy a 90-es évek énekes, előadóművész dömpingjében erre volt szükség. Függetlensége mindig szent és sérthetetlen volt számára, sosem engedte, hogy beleszóljanak a dolgaiba. Azonban belülről gyakran bizonytalan, akinek szüksége van a támogatásra, a biztatásra. Szomjazza az elismerést, azt, hogy mindenki lássa, hogy ő mennyire tehetséges és milyen kiváló énekes. Bár látszólag nem foglalkozott és foglalkozik a kritikusaival, belül érzékenyen érinti minden, ami negatív a személyével, munkásságával kapcsolatban. 

A magánéletben igényes, a külsőségekre figyelő ember, aki nem szereti sem a koszt, sem a rendetlenséget maga körül. Fontosak számára az alapvető erkölcsi normák, az adott szó, ám sosem veti alá magát mások törvényeinek. A saját feje után megy, a saját értékrendje szerint él, kizárólag ezeknek veti alá magát. Nem szereti a durvaságot, a békére, nyugalomra törekszik. Szüksége van egy fészekre, ahova visszavonulhat, szereti az otthonát. Kényelmes, a luxusra fogékony ember, aki nem csak magának teremti meg a gondtalan élet feltételeit, hanem családjának is. Szereti kényeztetni őket, gondoskodni róluk. Nagyon tud szeretni, a csillagokat is lehozza annak, aki erre méltó. Fontos számára, hogy partnere egyenrangú legyen vele, fel tudjon rá nézni. Sosem törekszik arra, hogy elnyomja párját, nem az a zsarnok férj és apa típus. Inkább a kompromisszumok híve, szereti megbeszélni a problémákat, nehezen éli meg, ha feszültség uralkodik az otthonában. 



Bár nem könnyen adta fel függetlenségét, apaként és férjként is jól érzi magát, mindig is szüksége volt állandóságra, érzelmi biztonságra. Bár nem könnyű együtt élni vele, mert gyakran idegesítően önfejű, iszonyú nehéz vitapartner, mert szüksége van arra, hogy mindig neki legyen igaza és az legyen, amit ő akar. Meggyőződése, hogy neki mindig igaza van, emiatt nem érdemes vitába szállni vele, úgysem lehet meggyőzni másról, mint amit a fejébe vett. Barátaival, szeretteivel sokszor kíméletlenül őszinte, ami a szívén, az a száján. Sokszor sérti meg környezetét a tudtán kívül. Ám mindenért kárpótolja őket, hogy bármiben lehet rá számítani, él-hal a családjáért és maximálisan gondoskodik róluk érzelmi és anyagi síkon is. 

Arra azonban figyelnie kell a mindenkori párjának, hogy Robbie-ban sosem fog teljesen elszunnyadni a "vadászösztön", időről-időre meg kell újulnia, ha meg akarja tartani, mert az egyhangúságot, ellaposodott kapcsolatot nem jól viseli, és hajlamos lehet másnál keresni, amit otthon nem talál.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az elemek aspektusai - A Jin Víz

Az elemek aspektusai - A Jang Fa

Az elemek aspektusai - A Jang Tűz